The essential journalist news source
Back
20.
December
2021.
ADVANTECH ROZŠIŘUJE ŘADU ŠPIČKOVÝCH PRŮMYSLOVÝCH...

2010-Logo-with-Slogan

 

ADVANTECH ROZŠIŘUJE ŘADU ŠPIČKOVÝCH PRŮMYSLOVÝCH POČÍTAČŮ

A picture containing graphical user interfaceDescription automatically generated

Eindhoven, 20. prosince 2021- Advantech, přední dodavatel průmyslových výpočetních platforem, zdokonalila řadu IPC-200. Jsou to vysoce, špičkové průmyslové počítače s ventilátorem, vhodné pro široké spektrum aplikací.

Rozšířená řada IPC-220/240 V2 a IPC-242 kombinuje malé rozměry a konstrukci usnadňující údržbu s velkým výpočetním výkonem založeným na procesoru Intel© Core™ 10. generace.

Počítače řady IPC-200 využívají pro chlazení ventilátory,díky tomu spolehlivě pracují i v prostředí bez proudění vzduchu. Rychlost inteligentního ventilátoru se nastavuje automaticky v závislosti na teplotě, aby se minimalizovala jeho hlučnost. Konektory I/O na přední straně a za chodu vyměnitelné pevné disky HDD/SSD usnadňují zapojování kabelů při instalaci počítače do stroje nebo rozváděče a také jeho údržbu.

Tato řada semůže pochlubit funkcí autodiagnostiky, která sleduje teplotu, otáčky ventilátoru a stav časovače watchdogu. Kontrolky LED na přední straně upozorňují uživatele na požadavek údržby dřív, než se může objevit závada systému, což minimalizuje riziko ztrát při výrobě v důsledku poruchy řídicí jednotky stroje.

Každý počítač IPC-200 je dodáván s přídavnými výstupními zdroji napájení pro externí zařízení - 5 V DC/2 A a 12 V DC/2 A. To šetří místo i náklady na řídicí systém. Tato řada je snadno rozšiřitelná tak, aby podporovala úlohy strojového vidění a řízení polohy a pohybu, a proto je obzvláště vhodná pro průmyslovou automatizaci a výrobní zařízení vyžadující mimořádně kompaktní řídicí jednotku s výhodným poměrem ceny a výkonu.

V kombinaci s přizpůsobitelnými místními službami konfigurace, poskytovanými společností Advantech, mohou počítače této řady současně zkrátit dobu uvedení strojů na trh a zároveň urychlit přijetí konceptu průmyslu 4.0.

Současné počítače IPC 200 se používají v různých úlohách po celém světě. Možnosti využití sahají od automatické optické kontroly až po testování a měření nebo navádění a řízení robotů.

Ken Lin, vedoucí manažer prodeje produktůspolečnosti Advantech, k tomu uvedl: „Trh průmyslové automatizace je svědkem zvýšené poptávky po řídicích jednotkách, které mají špičkovou výpočetní kapacitu, ale ne na úkor kompaktnosti. Počítače řady IPC-200 se staly synonymem efektivity a dokonalosti v mnoha úlohách v nejrůznějších průmyslových odvětvích. Nejnovější rozšíření této řady umožní zákazníkům využívat vynikající řídicí funkce a výpočetní výkon za výhodnou cenu a bezkonkurenční technickou podporu nyní i v budoucnu."

Pro více informací navštivtewww.advantech.eu.

 - Konec -

 

O společnosti Advantech    

Společnost Advantech, založená v roce 1983, je předním dodavatelem osvědčených inovativních produktů, služeb a řešení. Advantech nabízí ucelenou integraci systémů, hardware, software a služby zaměřené na zákazníky, vestavné systémy, produkty pro automatizaci a globální logistickou podporu. Úzce spolupracujeme se svými partnery, abychom mohli nabídnout kompletní řešení pro širokou škálu úloh v různých průmyslových odvětvích. Naším posláním je vývoj automatizačních a vestavných počítačových produktů, které budou zvyšovat inteligenci našeho světa, a řešení, která usnadní chytřejší práci a život. Počet aplikací a inovací, které umožňují produkty Advantech realizovat, je neomezený.     

(Firemní webové stránky:www.advantech.eu)    

  

Primární kontakt pro média    

Advantech  

Karolina Pikuta 

karolina.pikuta@advantech.pl

 

Ref: ADV282A